Purgats's Light Dome - Every Little Thing About You

Drömhelg

Helgens bravader
Fy vilken bra helg, helgen som varit, varit. Det där var en väldigt konstig mening men förhoppningsvis förstår ni vad jag menar ändå. Ni vet hur man från vissa helger är peppad för livet igen? Det spelar inte direkt någon roll om man har lyckats vila ut eller om man har sovit två och en halv timma på hela helgen. Ibland får man bara med sig en otroligt uppåt känsla efter en helg och den har jag fått nu. Och då gäller det att hålla hårt i den känslan och inte släppa taget för allt i världen. 

Ibland får jag känslan av att ligga i sängen en hel helg och bara kolla på serier på Netflix och äta pizza, men det är långt ifrån vad jag har gjort denna helgen. Helgen började bra på fredagen eftersom att jag bara hade en kort arbetsintervju med en tjej som heter sofia augustsson, och det gick superbra och hon var så så snäll och trevlig. Oftast är man ju sjukligt nervös på intervjuer men hon fick mig att känna mig lugn och det kändes lyckat när jag gick därifrån. 

Efter intervjun gick promenerade jag till söder där jag träffade en kompis och tog årets första rosé på en uteservering. Det är ju något väldigt speciellt med det ändå. När alla som stängt in sig under sju långa, mörka och kalla månader kommer ut ur sina gömmor och sitter med; filt, vinterjacka och solbrillor och smuttar på vin. Det finns en sorts gemenskap i det hela som är så härlig. Som att vi alla firar att vi överlevde ännu en vinter. 

Efter det åkte vi ut i skärgården med ett gång kompisar och låtsades att det var midsommar och åt sill och potatis och hade the time of our life. Så full av energi nu för den kommande veckan.